Paste proaspete refrigerate, simple, fierte

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.208
Acid glutamic g 1.832
Alanină g 0.149
Arginină g 0.187
Histidină g 0.103
Cistină g 0.143
Valină g 0.217
Prolină g 0.559
Serină g 0.24
Fenilalanină g 0.247
Glicină g 0.161
Triptofan g 0.065
Treonină g 0.134
Izoleucină g 0.197
Leucină g 0.348
Lizină g 0.097
Metionină g 0.079
Tirozină g 0.134
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.124
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.429
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.15
Colesterol mg 33
Macronutrienți
Apă g 68.56
Aport caloric / Energic total kcal 131
Carbohidraţi (total) g 24.93
Lipide / Grăsimi (total) g 1.05
Proteine g 5.15
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.093
Fier mg 1.14
Fosfor mg 63
Magneziu mg 18
Mangan mg 0.224
Potasiu mg 24
Sodiu mg 6
Zinc mg 0.56
Vitamine
Retinol µg 6
Vitamina A, IU IU 20
Vitamina A, RAE µg 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.209
Vitamina B12 µg 0.14
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.15
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.992
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.183
Vitamina B6 mg 0.034
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 104

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”