Patsă de carne de porc / de vită pentru sandvişuri

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 15
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.72
Acid glutamic g 1.14
Alanină g 0.467
Arginină g 0.53
Histidină g 0.279
Cistină g 0.106
Betaină mg 5.5
Valină g 0.356
Prolină g 0.349
Serină g 0.305
Fenilalanină g 0.301
Glicină g 0.441
Triptofan g 0.082
Treonină g 0.334
Izoleucină g 0.334
Leucină g 0.6
Lizină g 0.663
Metionină g 0.196
Tirozină g 0.235
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.584
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.565
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.977
Colesterol mg 38
Macronutrienți
Apă g 60.28
Aport caloric / Energic total kcal 235
Carbohidraţi (total) g 11.94
Fibre (total) g 0.2
Lipide / Grăsimi (total) g 17.34
Proteine g 7.66
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.13
Fier mg 0.79
Fosfor mg 59
Magneziu mg 8
Mangan mg 0.026
Potasiu mg 110
Seleniu µg 9.7
Sodiu mg 1013
Zinc mg 1.02
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 62.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Retinol µg 26
Vitamina A, IU IU 87
Vitamina A, RAE µg 26
Vitamina D IU 22
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.172
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.74
Vitamina B12 µg 1.12
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.134
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.73
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.43
Vitamina B6 mg 0.12
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”