Pere, conservate în sirop cu aproximativ 10% zahăr

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.059
Acid glutamic g 0.022
Alanină g 0.01
Arginină g 0.005
Histidină g 0.003
Cistină g 0.003
Valină g 0.011
Prolină g 0.008
Serină g 0.011
Fenilalanină g 0.008
Glicină g 0.009
Treonină g 0.008
Izoleucină g 0.009
Leucină g 0.015
Lizină g 0.011
Metionină g 0.004
Tirozină g 0.003
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.021
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.023
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.006
Macronutrienți
Apă g 87.3
Aport caloric / Energic total kcal 47
Carbohidraţi (total) g 12.2
Fibre (total) g 1.6
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 0.3
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.07
Fier mg 0.2
Fosfor mg 7
Magneziu mg 5
Mangan mg 0.033
Potasiu mg 45
Sodiu mg 2
Zinc mg 0.07
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.01
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.02
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.4
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.022
Vitamina B6 mg 0.014
Vitamina C mg 2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”