Pere, conservate, în sirop cu aproximativ 40% zahăr, scurse

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.037
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.041
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.01
Macronutrienți
Apă g 80.35
Aport caloric / Energic total kcal 74
Carbohidraţi (total) g 19.08
Fibre (total) g 2.7
Glucide/Zaharuri (total) g 16.42
Lipide / Grăsimi (total) g 0.18
Proteine g 0.24
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.061
Fier mg 0.22
Fluor µg 7.5
Fosfor mg 8
Magneziu mg 4
Potasiu mg 66
Seleniu µg 0.1
Sodiu mg 5
Zinc mg 0.08
Fitonutrienți
Beta caroten µg 4
Beta Cryptoxanthina µg 2
Luteină + zeaxantină µg 50
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 1.3
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.011
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.12
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.024
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.242
Vitamina B6 mg 0.014
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.3
Vitamina C mg 1.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”