Pere, uscate, sulfurate, fierte, cu adaos de zahăr

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.169
Acid glutamic g 0.062
Alanină g 0.029
Arginină g 0.015
Histidină g 0.009
Cistină g 0.008
Valină g 0.03
Prolină g 0.023
Serină g 0.031
Fenilalanină g 0.023
Glicină g 0.025
Treonină g 0.022
Izoleucină g 0.025
Leucină g 0.043
Lizină g 0.03
Metionină g 0.01
Tirozină g 0.007
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.061
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.068
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.016
Macronutrienți
Apă g 61.2
Aport caloric / Energic total kcal 140
Carbohidraţi (total) g 37.14
Fibre (total) g 5.8
Lipide / Grăsimi (total) g 0.29
Proteine g 0.86
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.171
Fier mg 0.97
Fosfor mg 27
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.151
Potasiu mg 245
Seleniu µg 2.4
Sodiu mg 3
Zinc mg 0.18
Vitamine
Vitamina A, IU IU 40
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.004
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.019
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.333
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.07
Vitamina B6 mg 0.033
Vitamina C mg 3.8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”