Peşte, bas de apă dulce, specii amestecate, gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 filé 62
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.476
Acid glutamic g 3.61
Alanină g 1.462
Arginină g 1.447
Histidină g 0.712
Cistină g 0.259
Valină g 1.246
Prolină g 0.855
Serină g 0.987
Fenilalanină g 0.944
Glicină g 1.161
Triptofan g 0.271
Treonină g 1.06
Izoleucină g 1.114
Leucină g 1.965
Lizină g 2.221
Metionină g 0.716
Tirozină g 0.816
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.835
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.36
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.001
Colesterol mg 87
Macronutrienți
Apă g 68.79
Aport caloric / Energic total kcal 146
Lipide / Grăsimi (total) g 4.73
Proteine g 24.18
Minerale
Calciu mg 103
Cupru mg 0.119
Fier mg 1.91
Fosfor mg 256
Magneziu mg 38
Mangan mg 1.14
Potasiu mg 456
Seleniu µg 16.2
Sodiu mg 90
Zinc mg 0.83
Vitamine
Retinol µg 35
Vitamina A, IU IU 115
Vitamina A, RAE µg 35
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.087
Vitamina B12 µg 2.31
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.09
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.522
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.865
Vitamina B6 mg 0.138
Vitamina C mg 2.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 17

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”