Peşte, calcan gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
0,5 filé 159
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.107
Acid glutamic g 3.072
Alanină g 1.244
Arginină g 1.231
Histidină g 0.606
Cistină g 0.221
Valină g 1.06
Prolină g 0.728
Serină g 0.84
Fenilalanină g 0.803
Glicină g 0.988
Triptofan g 0.23
Treonină g 0.902
Izoleucină g 0.948
Leucină g 1.672
Lizină g 1.89
Metionină g 0.609
Tirozină g 0.695
Lipide
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 70.45
Aport caloric / Energic total kcal 122
Lipide / Grăsimi (total) g 3.78
Proteine g 20.58
Minerale
Calciu mg 23
Cupru mg 0.047
Fier mg 0.46
Fosfor mg 165
Magneziu mg 65
Mangan mg 0.022
Potasiu mg 305
Seleniu µg 46.8
Sodiu mg 192
Zinc mg 0.28
Vitamine
Retinol µg 12
Vitamina A, IU IU 40
Vitamina A, RAE µg 12
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.076
Vitamina B12 µg 2.54
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.097
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.679
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.658
Vitamina B6 mg 0.242
Vitamina C mg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”