Peşte, eglefin, gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 filé 150
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.371
Acid glutamic g 3.456
Alanină g 1.4
Arginină g 1.385
Histidină g 0.682
Cistină g 0.249
Valină g 1.193
Prolină g 0.819
Serină g 0.944
Fenilalanină g 0.904
Glicină g 1.112
Triptofan g 0.26
Treonină g 1.015
Izoleucină g 1.067
Leucină g 1.882
Lizină g 2.126
Metionină g 0.686
Tirozină g 0.781
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.074
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.204
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.111
Acizi graşi trans (total) g 0.005
Colesterol mg 66
Macronutrienți
Apă g 79.65
Aport caloric / Energic total kcal 90
Lipide / Grăsimi (total) g 0.55
Proteine g 19.99
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.026
Fier mg 0.21
Fosfor mg 278
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 351
Seleniu µg 31.7
Sodiu mg 261
Zinc mg 0.4
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 79.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Retinol µg 21
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.6
Vitamina A, IU IU 62
Vitamina A, RAE µg 21
Vitamina D IU 23
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.023
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.55
Vitamina B12 µg 2.13
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.069
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.119
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.494
Vitamina B6 mg 0.327
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”