Peşte, halibut, Atlantic şi Pacific, gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
0,5 filé 159
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.589
Acid glutamic g 3.774
Alanină g 1.529
Arginină g 1.512
Histidină g 0.745
Cistină g 0.271
Valină g 1.302
Prolină g 0.894
Serină g 1.031
Fenilalanină g 0.988
Glicină g 1.213
Triptofan g 0.283
Treonină g 1.108
Izoleucină g 1.165
Leucină g 2.055
Lizină g 2.321
Metionină g 0.748
Tirozină g 0.854
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.573
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.352
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.354
Acizi graşi trans (total) g 0.028
Colesterol mg 60
Macronutrienți
Apă g 76.12
Aport caloric / Energic total kcal 111
Lipide / Grăsimi (total) g 1.61
Proteine g 22.54
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.028
Fier mg 0.2
Fosfor mg 287
Magneziu mg 28
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 528
Seleniu µg 55.4
Sodiu mg 82
Zinc mg 0.43
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 75.1
Vitamina D (D2 + D3) µg 5.8
Retinol µg 24
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 5.8
Vitamina A, IU IU 73
Vitamina A, RAE µg 24
Vitamina D IU 231
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.058
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.74
Vitamina B12 µg 1.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.036
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.911
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.416
Vitamina B6 mg 0.632
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 14

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”