Peşte, hamsii în ulei, conţinutul solid, scurs de lichid

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 anşoa 4
1 conservă 45
5 anşoa 20
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.958
Acid glutamic g 4.312
Alanină g 1.747
Arginină g 1.729
Histidină g 0.85
Cistină g 0.31
Valină g 1.488
Prolină g 1.021
Serină g 1.179
Fenilalanină g 1.128
Glicină g 1.387
Triptofan g 0.324
Treonină g 1.266
Izoleucină g 1.331
Leucină g 2.348
Lizină g 2.653
Metionină g 0.855
Tirozină g 0.975
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.77
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.562
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.203
Colesterol mg 85
Macronutrienți
Apă g 50.3
Aport caloric / Energic total kcal 210
Lipide / Grăsimi (total) g 9.71
Proteine g 28.89
Minerale
Calciu mg 232
Cupru mg 0.339
Fier mg 4.63
Fosfor mg 252
Magneziu mg 69
Mangan mg 0.1
Potasiu mg 544
Seleniu µg 68.1
Sodiu mg 3668
Zinc mg 2.44
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 85
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.7
Retinol µg 12
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1.7
Vitamina A, IU IU 40
Vitamina A, RAE µg 12
Vitamina D IU 69
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.078
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 3.33
Vitamina B12 µg 0.88
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.363
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 19.903
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.909
Vitamina B6 mg 0.203
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 12.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”