Peşte, hering, Atlantic, gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 filé 143
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.358
Acid glutamic g 3.438
Alanină g 1.393
Arginină g 1.378
Histidină g 0.678
Cistină g 0.247
Valină g 1.187
Prolină g 0.814
Serină g 0.94
Fenilalanină g 0.899
Glicină g 1.106
Triptofan g 0.258
Treonină g 1.01
Izoleucină g 1.061
Leucină g 1.872
Lizină g 2.115
Metionină g 0.682
Tirozină g 0.778
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.79
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.735
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.615
Colesterol mg 77
Macronutrienți
Apă g 64.16
Aport caloric / Energic total kcal 203
Lipide / Grăsimi (total) g 11.59
Proteine g 23.03
Minerale
Calciu mg 74
Cupru mg 0.118
Fier mg 1.41
Fosfor mg 303
Magneziu mg 41
Mangan mg 0.04
Potasiu mg 419
Seleniu µg 46.8
Sodiu mg 115
Zinc mg 1.27
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 83.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 5.4
Retinol µg 36
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 5.4
Vitamina A, IU IU 120
Vitamina A, RAE µg 36
Vitamina D IU 214
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.112
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.37
Vitamina B12 µg 13.14
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.299
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.124
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.74
Vitamina B6 mg 0.348
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina C mg 0.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”