Peşte, hering, Atlantic, în oţet

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 15
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.453
Acid glutamic g 2.118
Alanină g 0.858
Arginină g 0.849
Histidină g 0.418
Cistină g 0.152
Valină g 0.731
Prolină g 0.502
Serină g 0.579
Fenilalanină g 0.554
Glicină g 0.681
Triptofan g 0.159
Treonină g 0.622
Izoleucină g 0.654
Leucină g 1.153
Lizină g 1.303
Metionină g 0.42
Tirozină g 0.479
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 11.947
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.679
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.381
Colesterol mg 13
Macronutrienți
Apă g 55.22
Aport caloric / Energic total kcal 262
Carbohidraţi (total) g 9.64
Glucide/Zaharuri (total) g 7.71
Lipide / Grăsimi (total) g 18
Proteine g 14.19
Minerale
Calciu mg 77
Cupru mg 0.105
Fier mg 1.22
Fosfor mg 89
Magneziu mg 8
Mangan mg 0.04
Potasiu mg 69
Seleniu µg 58.5
Sodiu mg 870
Zinc mg 0.53
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 104.1
Vitamina D (D2 + D3) µg 2.8
Retinol µg 258
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 2.8
Vitamina A, IU IU 860
Vitamina A, RAE µg 258
Vitamina D IU 113
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.036
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.71
Vitamina B12 µg 4.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.139
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.3
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.081
Vitamina B6 mg 0.17
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”