Peşte, macrou de divers eorigini, specii amestecate, nepreparat

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 filé 225
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.055
Acid glutamic g 2.996
Alanină g 1.214
Arginină g 1.201
Histidină g 0.591
Cistină g 0.215
Valină g 1.034
Prolină g 0.71
Serină g 0.819
Fenilalanină g 0.783
Glicină g 0.963
Triptofan g 0.225
Treonină g 0.88
Izoleucină g 0.925
Leucină g 1.631
Lizină g 1.843
Metionină g 0.594
Tirozină g 0.678
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.629
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.94
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.247
Colesterol mg 47
Macronutrienți
Apă g 70.15
Aport caloric / Energic total kcal 158
Lipide / Grăsimi (total) g 7.89
Proteine g 20.07
Minerale
Calciu mg 23
Cupru mg 0.093
Fier mg 1.16
Fosfor mg 125
Magneziu mg 28
Mangan mg 0.015
Potasiu mg 406
Seleniu µg 36.5
Sodiu mg 86
Zinc mg 0.67
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 66.9
Vitamina D (D2 + D3) µg 9.1
Retinol µg 19
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 9.1
Vitamina A, IU IU 62
Vitamina A, RAE µg 19
Vitamina D IU 366
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.111
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1
Vitamina B12 µg 4.4
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.421
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.32
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.316
Vitamina B6 mg 0.33
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina C mg 2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”