Peşte, merlan, specii diverse, gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 filé 72
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.404
Acid glutamic g 3.505
Alanină g 1.42
Arginină g 1.405
Histidină g 0.691
Cistină g 0.252
Valină g 1.21
Prolină g 0.83
Serină g 0.958
Fenilalanină g 0.917
Glicină g 1.127
Triptofan g 0.263
Treonină g 1.029
Izoleucină g 1.082
Leucină g 1.908
Lizină g 2.156
Metionină g 0.695
Tirozină g 0.793
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.445
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.587
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.4
Colesterol mg 84
Macronutrienți
Apă g 74.71
Aport caloric / Energic total kcal 116
Lipide / Grăsimi (total) g 1.69
Proteine g 23.48
Minerale
Calciu mg 62
Cupru mg 0.04
Fier mg 0.42
Fosfor mg 285
Magneziu mg 27
Mangan mg 0.13
Potasiu mg 434
Seleniu µg 41.1
Sodiu mg 132
Zinc mg 0.53
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 83.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.8
Retinol µg 38
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1.8
Vitamina A, IU IU 128
Vitamina A, RAE µg 38
Vitamina D IU 73
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.068
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.38
Vitamina B12 µg 2.6
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.06
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.67
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.25
Vitamina B6 mg 0.18
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 15

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”