Peşte, peşte pescar, gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor)

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.901
Acid glutamic g 2.771
Alanină g 1.123
Arginină g 1.111
Histidină g 0.547
Cistină g 0.199
Valină g 0.956
Prolină g 0.656
Serină g 0.757
Fenilalanină g 0.725
Glicină g 0.891
Triptofan g 0.208
Treonină g 0.814
Izoleucină g 0.855
Leucină g 1.509
Lizină g 1.705
Metionină g 0.549
Tirozină g 0.627
Lipide
Colesterol mg 32
Macronutrienți
Apă g 78.51
Aport caloric / Energic total kcal 97
Lipide / Grăsimi (total) g 1.95
Proteine g 18.56
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.036
Fier mg 0.41
Fosfor mg 256
Magneziu mg 27
Mangan mg 0.031
Potasiu mg 513
Seleniu µg 46.8
Sodiu mg 23
Zinc mg 0.53
Vitamine
Retinol µg 14
Vitamina A, IU IU 46
Vitamina A, RAE µg 14
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.029
Vitamina B12 µg 1.04
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.073
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.558
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.173
Vitamina B6 mg 0.277
Vitamina C mg 1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”