Peşte, peşte-spadă, gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 106
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.418
Acid glutamic g 3.525
Alanină g 1.429
Arginină g 1.413
Histidină g 0.695
Cistină g 0.253
Valină g 1.216
Prolină g 0.835
Serină g 0.964
Fenilalanină g 0.922
Glicină g 1.133
Triptofan g 0.265
Treonină g 1.035
Izoleucină g 1.088
Leucină g 1.919
Lizină g 2.168
Metionină g 0.699
Tirozină g 0.797
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.544
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.368
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.911
Acizi graşi trans (total) g 0.056
Colesterol mg 78
Macronutrienți
Apă g 68.26
Aport caloric / Energic total kcal 172
Lipide / Grăsimi (total) g 7.93
Proteine g 23.45
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.046
Fier mg 0.45
Fosfor mg 304
Magneziu mg 35
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 499
Seleniu µg 68.5
Sodiu mg 97
Zinc mg 0.78
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 77.5
Vitamina D (D2 + D3) µg 16.6
Retinol µg 43
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 16.6
Vitamina A, IU IU 129
Vitamina A, RAE µg 43
Vitamina D IU 666
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.089
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 2.41
Vitamina B12 µg 1.62
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.063
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.254
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.417
Vitamina B6 mg 0.615
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”