Peşte, rechin, prăjit în aluat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.85
Acid glutamic g 2.97
Alanină g 1.097
Arginină g 1.094
Histidină g 0.538
Cistină g 0.212
Valină g 0.965
Prolină g 0.744
Serină g 0.789
Fenilalanină g 0.75
Glicină g 0.872
Triptofan g 0.212
Treonină g 0.843
Izoleucină g 0.867
Leucină g 1.515
Lizină g 1.634
Metionină g 0.541
Tirozină g 0.633
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.935
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.701
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.205
Colesterol mg 59
Macronutrienți
Apă g 60.09
Aport caloric / Energic total kcal 228
Carbohidraţi (total) g 6.39
Lipide / Grăsimi (total) g 13.82
Proteine g 18.62
Minerale
Calciu mg 50
Cupru mg 0.042
Fier mg 1.11
Fosfor mg 194
Magneziu mg 43
Mangan mg 0.05
Potasiu mg 155
Seleniu µg 34
Sodiu mg 122
Zinc mg 0.48
Vitamine
Retinol µg 54
Vitamina A, IU IU 180
Vitamina A, RAE µg 54
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.072
Vitamina B12 µg 1.21
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.097
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.783
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.62
Vitamina B6 mg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 22

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”