Peşte, somon roz, la conservă, întreg conţinutul

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 can 411
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.472
Acid glutamic g 2.787
Alanină g 1.255
Arginină g 1.236
Histidină g 0.521
Cistină g 0.152
Valină g 1.056
Prolină g 0.832
Serină g 0.869
Fenilalanină g 0.811
Glicină g 1.212
Triptofan g 0.212
Treonină g 1.023
Izoleucină g 0.916
Leucină g 1.5
Lizină g 1.689
Metionină g 0.554
Tirozină g 0.712
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.205
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.42
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.862
Acizi graşi trans (total) g 0.026
Colesterol mg 55
Macronutrienți
Apă g 74.04
Aport caloric / Energic total kcal 129
Lipide / Grăsimi (total) g 4.97
Proteine g 19.68
Minerale
Calciu mg 215
Cupru mg 0.069
Fier mg 0.64
Fosfor mg 337
Magneziu mg 30
Mangan mg 0.024
Potasiu mg 344
Seleniu µg 33.2
Sodiu mg 403
Zinc mg 0.76
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 87.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 13.7
Retinol µg 17
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 13.7
Vitamina A, IU IU 57
Vitamina A, RAE µg 17
Vitamina D IU 547
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.023
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.64
Vitamina B12 µg 4.4
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.186
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.536
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.55
Vitamina B6 mg 0.3
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 15

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”