Peşte, somon Sockeye, la conservă, scurs de lichid

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 conservă 337
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.745
Acid glutamic g 3.319
Alanină g 1.519
Arginină g 1.483
Histidină g 0.64
Cistină g 0.18
Betaină mg 3.7
Valină g 1.306
Prolină g 0.966
Serină g 1.059
Fenilalanină g 1.003
Glicină g 1.443
Triptofan g 0.283
Treonină g 1.269
Izoleucină g 1.13
Leucină g 1.832
Lizină g 2.059
Metionină g 0.696
Tirozină g 0.866
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.494
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.783
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.44
Acizi graşi trans (total) g 0.04
Colesterol mg 79
Macronutrienți
Apă g 68.07
Aport caloric / Energic total kcal 167
Lipide / Grăsimi (total) g 7.39
Proteine g 23.59
Minerale
Calciu mg 232
Cupru mg 0.072
Fier mg 0.65
Fosfor mg 338
Magneziu mg 31
Mangan mg 0.029
Potasiu mg 314
Seleniu µg 34.3
Sodiu mg 408
Zinc mg 0.84
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 82.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 21
Retinol µg 55
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 21
Vitamina A, IU IU 184
Vitamina A, RAE µg 55
Vitamina D IU 841
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.032
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 2.07
Vitamina B12 µg 5.5
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.212
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.621
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.535
Vitamina B6 mg 0.119
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”