Peşte, sturion, specii amestecate, gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 145
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.119
Acid glutamic g 3.089
Alanină g 1.252
Arginină g 1.238
Histidină g 0.609
Cistină g 0.222
Valină g 1.066
Prolină g 0.732
Serină g 0.844
Fenilalanină g 0.808
Glicină g 0.993
Triptofan g 0.232
Treonină g 0.907
Izoleucină g 0.954
Leucină g 1.682
Lizină g 1.901
Metionină g 0.613
Tirozină g 0.699
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.486
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.885
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.173
Colesterol mg 77
Macronutrienți
Apă g 69.94
Aport caloric / Energic total kcal 135
Lipide / Grăsimi (total) g 5.18
Proteine g 20.7
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.053
Fier mg 0.9
Fosfor mg 271
Magneziu mg 45
Mangan mg 0.03
Potasiu mg 364
Seleniu µg 16.2
Sodiu mg 69
Zinc mg 0.54
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 70
Vitamina D (D2 + D3) µg 12.9
Retinol µg 263
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 12.9
Vitamina A, IU IU 875
Vitamina A, RAE µg 263
Vitamina D IU 515
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.63
Vitamina B12 µg 2.5
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.09
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 10.1
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.87
Vitamina B6 mg 0.23
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 17

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”