Peşte, ton alb, conservat în apă, scurs de lichide

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 conservă 172
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.419
Acid glutamic g 3.526
Alanină g 1.428
Arginină g 1.413
Histidină g 0.695
Cistină g 0.253
Valină g 1.217
Prolină g 0.835
Serină g 0.964
Fenilalanină g 0.922
Glicină g 1.134
Triptofan g 0.265
Treonină g 1.035
Izoleucină g 1.088
Leucină g 1.92
Lizină g 2.169
Metionină g 0.699
Tirozină g 0.797
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.784
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.109
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.792
Colesterol mg 42
Macronutrienți
Apă g 73.19
Aport caloric / Energic total kcal 128
Lipide / Grăsimi (total) g 2.97
Proteine g 23.62
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.039
Fier mg 0.97
Fosfor mg 217
Magneziu mg 33
Mangan mg 0.019
Potasiu mg 237
Seleniu µg 65.7
Sodiu mg 377
Zinc mg 0.48
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 29.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 2
Retinol µg 6
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 2
Vitamina A, IU IU 20
Vitamina A, RAE µg 6
Vitamina D IU 80
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.008
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.85
Vitamina B12 µg 1.17
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.044
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.799
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.124
Vitamina B6 mg 0.217
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”