Peşte, ton galben, proaspăt şi apoi gătit fără apă (prăjit, sotat, grătar, la cuptor)

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.86
Acid glutamic g 4.168
Alanină g 1.689
Arginină g 1.671
Histidină g 0.822
Cistină g 0.3
Valină g 1.438
Prolină g 0.988
Serină g 1.14
Fenilalanină g 1.091
Glicină g 1.34
Triptofan g 0.313
Treonină g 1.224
Izoleucină g 1.287
Leucină g 2.27
Lizină g 2.565
Metionină g 0.827
Tirozină g 0.943
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.138
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.175
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.205
Acizi graşi trans (total) g 0.02
Colesterol mg 47
Macronutrienți
Apă g 68.98
Aport caloric / Energic total kcal 130
Lipide / Grăsimi (total) g 0.59
Proteine g 29.15
Minerale
Calciu mg 4
Cupru mg 0.043
Fier mg 0.92
Fosfor mg 333
Magneziu mg 42
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 527
Seleniu µg 108.2
Sodiu mg 54
Zinc mg 0.45
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 77.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 2
Retinol µg 22
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 2
Vitamina A, IU IU 65
Vitamina A, RAE µg 22
Vitamina D IU 82
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.134
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.29
Vitamina B12 µg 2.35
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.137
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 22.07
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.334
Vitamina B6 mg 1.038
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”