Peşte, ton light, la conservă, în ulei, conţinutul solid, scurs de lichid

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 conservă 171
1 conservă, scursă 321
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.983
Acid glutamic g 4.349
Alanină g 1.762
Arginină g 1.743
Histidină g 0.858
Cistină g 0.312
Valină g 1.501
Prolină g 1.03
Serină g 1.189
Fenilalanină g 1.137
Glicină g 1.398
Triptofan g 0.326
Treonină g 1.277
Izoleucină g 1.342
Leucină g 2.368
Lizină g 2.675
Metionină g 0.862
Tirozină g 0.983
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.949
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.885
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.534
Colesterol mg 18
Macronutrienți
Apă g 59.83
Aport caloric / Energic total kcal 198
Lipide / Grăsimi (total) g 8.21
Proteine g 29.13
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.071
Fier mg 1.39
Fluor µg 31
Fosfor mg 311
Magneziu mg 31
Mangan mg 0.015
Potasiu mg 207
Seleniu µg 76
Sodiu mg 416
Zinc mg 0.9
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 29.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 6.7
Retinol µg 23
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 6.7
Vitamina A, IU IU 77
Vitamina A, RAE µg 23
Vitamina D IU 269
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.038
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.87
Vitamina B12 µg 2.2
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.12
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 12.4
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.37
Vitamina B6 mg 0.11
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 44
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”