Peşte,cod negru (Anoplopoma fimbria), afumat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.808
Acid glutamic g 2.636
Alanină g 1.068
Arginină g 1.057
Histidină g 0.52
Cistină g 0.189
Valină g 0.91
Prolină g 0.624
Serină g 0.72
Fenilalanină g 0.689
Glicină g 0.848
Triptofan g 0.198
Treonină g 0.774
Izoleucină g 0.814
Leucină g 1.435
Lizină g 1.622
Metionină g 0.523
Tirozină g 0.596
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.605
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.688
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.213
Colesterol mg 64
Macronutrienți
Apă g 60.14
Aport caloric / Energic total kcal 257
Lipide / Grăsimi (total) g 20.14
Proteine g 17.65
Minerale
Calciu mg 50
Cupru mg 0.036
Fier mg 1.69
Fosfor mg 222
Magneziu mg 74
Mangan mg 0.02
Potasiu mg 471
Seleniu µg 50.2
Sodiu mg 737
Zinc mg 0.43
Vitamine
Vitamina A, IU IU 408
Vitamina A, RAE µg 122
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.13
Vitamina B12 µg 2
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.12
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.3
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.99
Vitamina B6 mg 0.39
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 20

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”