Piept de curcan, cu puţină sare, preambalat, carne presată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.658
Acid glutamic g 2.786
Alanină g 1.057
Arginină g 1.191
Histidină g 0.533
Cistină g 0.178
Betaină mg 4.8
Valină g 0.907
Prolină g 0.711
Serină g 0.759
Fenilalanină g 0.678
Glicină g 0.847
Triptofan g 0.194
Treonină g 0.759
Izoleucină g 0.888
Leucină g 1.36
Lizină g 1.609
Metionină g 0.495
Tirozină g 0.675
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.494
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.312
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.333
Colesterol mg 44
Macronutrienți
Apă g 74.07
Aport caloric / Energic total kcal 116
Carbohidraţi (total) g 4.21
Fibre (total) g 0.5
Glucide/Zaharuri (total) g 3.51
Lipide / Grăsimi (total) g 0.88
Proteine g 22.81
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.057
Fier mg 0.63
Fosfor mg 162
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 211
Seleniu µg 22.8
Sodiu mg 772
Zinc mg 1.33
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 66.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 10
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 33
Vitamina A, RAE µg 10
Vitamina D IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.13
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.09
Vitamina B12 µg 0.09
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.32
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.11
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.166
Vitamina B6 mg 0.128
Vitamina C mg 5.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”