Piept de curcan, precondimenat, carne cu piele, friptă la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
0,5 piept, fără oase 864
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.13
Acid glutamic g 3.542
Alanină g 1.401
Arginină g 1.554
Histidină g 0.668
Cistină g 0.245
Valină g 1.155
Prolină g 1.007
Serină g 0.976
Fenilalanină g 0.867
Glicină g 1.287
Triptofan g 0.246
Treonină g 0.967
Izoleucină g 1.116
Leucină g 1.725
Lizină g 2.022
Metionină g 0.623
Tirozină g 0.845
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.14
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.84
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.98
Colesterol mg 42
Macronutrienți
Apă g 70.91
Aport caloric / Energic total kcal 126
Lipide / Grăsimi (total) g 3.46
Proteine g 22.16
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.041
Fier mg 0.66
Fosfor mg 214
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.015
Potasiu mg 248
Seleniu µg 25.7
Sodiu mg 397
Zinc mg 1.53
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.053
Vitamina B12 µg 0.32
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.133
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.067
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.489
Vitamina B6 mg 0.32
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”