Piept de pui, Deli, condimentat, feliat, preambalat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.699
Acid glutamic g 2.831
Alanină g 1.035
Arginină g 1.206
Histidină g 0.516
Cistină g 0.202
Betaină mg 13.5
Valină g 0.84
Prolină g 0.697
Serină g 0.723
Fenilalanină g 0.69
Glicină g 0.792
Triptofan g 0.195
Treonină g 0.817
Izoleucină g 0.825
Leucină g 1.473
Lizină g 1.63
Metionină g 0.494
Tirozină g 0.65
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.74
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.452
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.564
Acizi graşi trans (total) g 0.007
Colesterol mg 51
Macronutrienți
Apă g 74.47
Aport caloric / Energic total kcal 98
Carbohidraţi (total) g 2.92
Glucide/Zaharuri (total) g 0.75
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.31
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.44
Lipide / Grăsimi (total) g 1.86
Proteine g 17.4
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.02
Fier mg 0.39
Fosfor mg 257
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 360
Seleniu µg 13.2
Sodiu mg 1032
Zinc mg 0.51
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 44.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.048
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.32
Vitamina B12 µg 0.14
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.071
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.055
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.976
Vitamina B6 mg 0.445
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”