Piersici, conservate în sirop cu aproximativ 40% zahăr

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.076
Acid glutamic g 0.069
Alanină g 0.027
Arginină g 0.012
Histidină g 0.008
Cistină g 0.004
Valină g 0.025
Prolină g 0.019
Serină g 0.021
Fenilalanină g 0.014
Glicină g 0.016
Triptofan g 0.001
Treonină g 0.018
Izoleucină g 0.013
Leucină g 0.026
Lizină g 0.015
Metionină g 0.011
Tirozină g 0.012
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.035
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.047
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.01
Macronutrienți
Apă g 79.28
Aport caloric / Energic total kcal 74
Carbohidraţi (total) g 19.94
Fibre (total) g 1.3
Glucide/Zaharuri (total) g 18.64
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 0.45
Minerale
Calciu mg 3
Cupru mg 0.051
Fier mg 0.27
Fluor µg 6.8
Fosfor mg 11
Magneziu mg 5
Mangan mg 0.045
Potasiu mg 92
Seleniu µg 0.3
Sodiu mg 6
Zinc mg 0.09
Fitonutrienți
Beta caroten µg 165
Beta Cryptoxanthina µg 68
Luteină + zeaxantină µg 61
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 4.1
Vitamina A, IU IU 332
Vitamina A, RAE µg 17
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.011
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.49
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.024
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.614
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.05
Vitamina B6 mg 0.019
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.7
Vitamina C mg 2.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”