Piersici, deshidratate, cu umiditate scăzută, fierte

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.335
Acid glutamic g 0.305
Alanină g 0.12
Arginină g 0.051
Histidină g 0.037
Cistină g 0.016
Valină g 0.109
Prolină g 0.084
Serină g 0.093
Fenilalanină g 0.063
Glicină g 0.07
Triptofan g 0.006
Treonină g 0.079
Izoleucină g 0.058
Leucină g 0.114
Lizină g 0.065
Metionină g 0.048
Tirozină g 0.052
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.154
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.204
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.045
Macronutrienți
Apă g 62.04
Aport caloric / Energic total kcal 133
Carbohidraţi (total) g 34.14
Lipide / Grăsimi (total) g 0.42
Proteine g 2.01
Minerale
Calciu mg 16
Cupru mg 0.202
Fier mg 2.26
Fosfor mg 66
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.17
Potasiu mg 554
Sodiu mg 4
Zinc mg 0.32
Vitamine
Vitamina A, IU IU 396
Vitamina A, RAE µg 20
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.008
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.06
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.03
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.356
Vitamina B6 mg 0.054
Vitamina C mg 6.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”