Piersici, deshidratate, sulfurate, cu umiditate scăzută, nepreparate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.817
Acid glutamic g 0.743
Alanină g 0.292
Arginină g 0.124
Histidină g 0.091
Cistină g 0.04
Valină g 0.267
Prolină g 0.206
Serină g 0.226
Fenilalanină g 0.154
Glicină g 0.171
Triptofan g 0.014
Treonină g 0.192
Izoleucină g 0.141
Leucină g 0.277
Lizină g 0.157
Metionină g 0.118
Tirozină g 0.128
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.377
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.498
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.111
Macronutrienți
Apă g 7.5
Aport caloric / Energic total kcal 325
Carbohidraţi (total) g 83.18
Lipide / Grăsimi (total) g 1.03
Proteine g 4.89
Minerale
Calciu mg 38
Cupru mg 0.493
Fier mg 5.51
Fosfor mg 162
Magneziu mg 57
Mangan mg 0.413
Potasiu mg 1351
Sodiu mg 10
Zinc mg 0.78
Vitamine
Vitamina A, IU IU 1417
Vitamina A, RAE µg 71
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.039
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.11
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.825
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.522
Vitamina B6 mg 0.159
Vitamina C mg 10.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”