Piersici (piersica), conservă în apă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.073
Acid glutamic g 0.066
Alanină g 0.026
Arginină g 0.011
Histidină g 0.008
Cistină g 0.004
Valină g 0.024
Prolină g 0.018
Serină g 0.02
Fenilalanină g 0.014
Glicină g 0.015
Triptofan g 0.001
Treonină g 0.017
Izoleucină g 0.013
Leucină g 0.025
Lizină g 0.014
Metionină g 0.011
Tirozină g 0.011
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.021
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.028
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.006
Macronutrienți
Apă g 93.13
Aport caloric / Energic total kcal 24
Carbohidraţi (total) g 6.11
Fibre (total) g 1.3
Glucide/Zaharuri (total) g 4.81
Lipide / Grăsimi (total) g 0.06
Proteine g 0.44
Minerale
Calciu mg 2
Cupru mg 0.054
Fier mg 0.32
Fosfor mg 10
Magneziu mg 5
Mangan mg 0.048
Potasiu mg 99
Seleniu µg 0.3
Sodiu mg 3
Zinc mg 0.09
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 1
Beta caroten µg 264
Beta Cryptoxanthina µg 109
Luteină + zeaxantină µg 61
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 4.1
Vitamina A, IU IU 532
Vitamina A, RAE µg 27
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.009
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.49
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.019
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.521
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.05
Vitamina B6 mg 0.019
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.7
Vitamina C mg 2.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”