Piersici (piersica), conservate în compot

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.105
Acid glutamic g 0.096
Alanină g 0.038
Arginină g 0.016
Histidină g 0.012
Cistină g 0.005
Valină g 0.034
Prolină g 0.027
Serină g 0.029
Fenilalanină g 0.02
Glicină g 0.022
Triptofan g 0.002
Treonină g 0.025
Izoleucină g 0.018
Leucină g 0.036
Lizină g 0.02
Metionină g 0.015
Tirozină g 0.016
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.012
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.016
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.004
Macronutrienți
Apă g 87.49
Aport caloric / Energic total kcal 44
Carbohidraţi (total) g 11.57
Fibre (total) g 1.3
Glucide/Zaharuri (total) g 10.27
Lipide / Grăsimi (total) g 0.03
Proteine g 0.63
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.05
Fier mg 0.27
Fosfor mg 17
Magneziu mg 7
Mangan mg 0.048
Potasiu mg 128
Seleniu µg 0.3
Sodiu mg 4
Zinc mg 0.11
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 1
Beta caroten µg 189
Beta Cryptoxanthina µg 78
Luteină + zeaxantină µg 61
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 4.1
Vitamina A, IU IU 381
Vitamina A, RAE µg 19
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.008
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.49
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.017
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.582
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.05
Vitamina B6 mg 0.019
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.7
Vitamina C mg 3.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”