Piersici, uscate, sulfurate, fierte, cu adaos de zahăr

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.176
Acid glutamic g 0.16
Alanină g 0.063
Arginină g 0.027
Histidină g 0.02
Cistină g 0.009
Valină g 0.058
Prolină g 0.044
Serină g 0.049
Fenilalanină g 0.033
Glicină g 0.037
Triptofan g 0.003
Treonină g 0.041
Izoleucină g 0.03
Leucină g 0.06
Lizină g 0.034
Metionină g 0.026
Tirozină g 0.028
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.082
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.108
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.024
Macronutrienți
Apă g 71.38
Aport caloric / Energic total kcal 103
Carbohidraţi (total) g 26.6
Fibre (total) g 2.4
Lipide / Grăsimi (total) g 0.22
Proteine g 1.06
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.107
Fier mg 1.2
Fosfor mg 35
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.089
Potasiu mg 292
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 2
Zinc mg 0.17
Vitamine
Vitamina A, IU IU 180
Vitamina A, RAE µg 9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.005
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.019
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.388
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.165
Vitamina B6 mg 0.035
Vitamina C mg 3.4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”