Portocale, cu coaja

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 fruct fără seminţe 159
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.158
Acid glutamic g 0.131
Alanină g 0.07
Arginină g 0.09
Histidină g 0.024
Cistină g 0.014
Valină g 0.055
Prolină g 0.064
Serină g 0.045
Fenilalanină g 0.043
Glicină g 0.131
Triptofan g 0.012
Treonină g 0.021
Izoleucină g 0.035
Leucină g 0.032
Lizină g 0.066
Metionină g 0.027
Tirozină g 0.022
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.055
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.06
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.035
Macronutrienți
Apă g 82.3
Aport caloric / Energic total kcal 63
Carbohidraţi (total) g 15.5
Fibre (total) g 4.5
Lipide / Grăsimi (total) g 0.3
Proteine g 1.3
Minerale
Calciu mg 70
Cupru mg 0.057
Fier mg 0.8
Fosfor mg 22
Magneziu mg 14
Potasiu mg 196
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 2
Zinc mg 0.11
Vitamine
Vitamina A, IU IU 250
Vitamina A, RAE µg 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.1
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.05
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.5
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.33
Vitamina B6 mg 0.093
Vitamina C mg 71
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 30

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”