Portocale de California, nepreparate

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 fruct 121
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.127
Acid glutamic g 0.105
Alanină g 0.056
Arginină g 0.073
Histidină g 0.02
Cistină g 0.011
Valină g 0.044
Prolină g 0.052
Serină g 0.036
Fenilalanină g 0.034
Glicină g 0.105
Triptofan g 0.01
Treonină g 0.017
Izoleucină g 0.028
Leucină g 0.026
Lizină g 0.053
Metionină g 0.022
Tirozină g 0.018
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.055
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.06
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.035
Macronutrienți
Apă g 86.34
Aport caloric / Energic total kcal 49
Carbohidraţi (total) g 11.89
Fibre (total) g 2.5
Lipide / Grăsimi (total) g 0.3
Proteine g 1.04
Minerale
Calciu mg 40
Cupru mg 0.037
Fier mg 0.09
Fosfor mg 17
Magneziu mg 10
Mangan mg 0.023
Potasiu mg 179
Zinc mg 0.06
Vitamine
Vitamina A, IU IU 230
Vitamina A, RAE µg 12
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.087
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.04
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.274
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.25
Vitamina B6 mg 0.063
Vitamina C mg 48.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 39

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”