Porumb dulce alb, congelat, boabe fierte, scurse de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.236
Acid glutamic g 0.471
Alanină g 0.185
Arginină g 0.136
Histidină g 0.072
Cistină g 0.041
Betaină mg 0.2
Valină g 0.18
Prolină g 0.195
Serină g 0.168
Fenilalanină g 0.141
Glicină g 0.092
Triptofan g 0.033
Treonină g 0.124
Izoleucină g 0.147
Leucină g 0.27
Lizină g 0.165
Metionină g 0.073
Tirozină g 0.114
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.126
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.203
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.066
Macronutrienți
Apă g 76.73
Aport caloric / Energic total kcal 80
Carbohidraţi (total) g 19.56
Fibre (total) g 2.4
Glucide/Zaharuri (total) g 3.12
Lipide / Grăsimi (total) g 0.43
Proteine g 2.75
Minerale
Calciu mg 4
Cupru mg 0.037
Fier mg 0.35
Fosfor mg 57
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.127
Potasiu mg 147
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 245
Zinc mg 0.4
Fitonutrienți
Beta caroten µg 1
Beta Cryptoxanthina µg 1
Luteină + zeaxantină µg 50
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 22
Vitamina A, IU IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.083
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.07
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.071
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.299
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.18
Vitamina B6 mg 0.129
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.3
Vitamina C mg 3.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 31

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”