Porumb întreg la conservă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.183
Acid glutamic g 0.453
Alanină g 0.208
Arginină g 0.095
Histidină g 0.063
Cistină g 0.02
Valină g 0.132
Prolină g 0.206
Serină g 0.11
Fenilalanină g 0.107
Glicină g 0.091
Triptofan g 0.017
Treonină g 0.093
Izoleucină g 0.093
Leucină g 0.246
Lizină g 0.099
Metionină g 0.048
Tirozină g 0.087
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.157
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.261
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.085
Macronutrienți
Apă g 77.5
Aport caloric / Energic total kcal 75
Carbohidraţi (total) g 18.17
Lipide / Grăsimi (total) g 0.55
Proteine g 2.33
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.06
Fier mg 0.79
Fosfor mg 62
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.043
Potasiu mg 153
Seleniu µg 0.6
Sodiu mg 347
Zinc mg 0.37
Vitamine
Vitamina A, IU IU 232
Vitamina A, RAE µg 12
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.022
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.08
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.95
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.447
Vitamina B6 mg 0.097
Vitamina C mg 8.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 34

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”