Prăjituri, batoane cu smochine

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 baton 16
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.387
Acid glutamic g 0.914
Alanină g 0.148
Arginină g 0.121
Histidină g 0.067
Cistină g 0.073
Valină g 0.155
Prolină g 0.347
Serină g 0.189
Fenilalanină g 0.145
Glicină g 0.122
Triptofan g 0.046
Treonină g 0.113
Izoleucină g 0.132
Leucină g 0.224
Lizină g 0.14
Metionină g 0.053
Tirozină g 0.122
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.003
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.772
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.123
Macronutrienți
Apă g 16.5
Aport caloric / Energic total kcal 348
Carbohidraţi (total) g 70.9
Fibre (total) g 4.6
Glucide/Zaharuri (total) g 46.36
Lipide / Grăsimi (total) g 7.3
Proteine g 3.7
Minerale
Calciu mg 64
Cupru mg 0.147
Fier mg 2.9
Fosfor mg 62
Magneziu mg 27
Mangan mg 0.343
Potasiu mg 207
Seleniu µg 3.3
Sodiu mg 350
Zinc mg 0.39
Fitonutrienți
Beta caroten µg 1
Luteină + zeaxantină µg 8
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 14.6
Retinol µg 9
Vitamina A, IU IU 33
Vitamina A, RAE µg 9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.158
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.65
Vitamina B12 µg 0.09
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.217
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.874
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.364
Vitamina B6 mg 0.075
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 5.8
Vitamina C mg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 53

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”