Prăjituri, dulciuri, melasă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, de dimensiune medie 15
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.238
Acid glutamic g 1.824
Alanină g 0.167
Arginină g 0.212
Histidină g 0.113
Cistină g 0.12
Valină g 0.244
Prolină g 0.614
Serină g 0.291
Fenilalanină g 0.263
Glicină g 0.188
Triptofan g 0.08
Treonină g 0.154
Izoleucină g 0.21
Leucină g 0.377
Lizină g 0.193
Metionină g 0.094
Tirozină g 0.158
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.13
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.729
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.212
Macronutrienți
Apă g 5.8
Aport caloric / Energic total kcal 430
Carbohidraţi (total) g 73.8
Fibre (total) g 1
Glucide/Zaharuri (total) g 17.6
Lipide / Grăsimi (total) g 12.8
Proteine g 5.6
Minerale
Calciu mg 74
Cupru mg 0.373
Fier mg 6.43
Fosfor mg 95
Magneziu mg 52
Mangan mg 1.257
Potasiu mg 346
Seleniu µg 5.6
Sodiu mg 459
Zinc mg 0.45
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 2
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 8.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.355
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.11
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.264
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.031
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.411
Vitamina B6 mg 0.104
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 5.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 146

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”