Prăjituri, fursecuri cu ciocolată, făcut după reţetă, cu margarină

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 32
1 fursec, de dimensiune medie ( 16
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.424
Acid glutamic g 1.285
Alanină g 0.227
Arginină g 0.377
Histidină g 0.123
Cistină g 0.111
Valină g 0.279
Prolină g 0.399
Serină g 0.298
Fenilalanină g 0.271
Glicină g 0.223
Triptofan g 0.072
Treonină g 0.191
Izoleucină g 0.224
Leucină g 0.392
Lizină g 0.214
Metionină g 0.106
Tirozină g 0.188
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.377
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 8.41
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.074
Colesterol mg 32
Macronutrienți
Apă g 5.7
Aport caloric / Energic total kcal 488
Carbohidraţi (total) g 58.4
Fibre (total) g 2.8
Lipide / Grăsimi (total) g 28.3
Proteine g 5.7
Minerale
Calciu mg 39
Cupru mg 0.383
Fier mg 2.46
Fosfor mg 100
Magneziu mg 55
Mangan mg 0.663
Potasiu mg 224
Seleniu µg 11.1
Sodiu mg 361
Zinc mg 0.93
Others
Cofeină mg 16
Fitonutrienți
Beta caroten µg 150
Teobromină mg 127
Vitamine
Retinol µg 130
Vitamina A, IU IU 683
Vitamina A, RAE µg 143
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.185
Vitamina B12 µg 0.08
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.178
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.362
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.255
Vitamina B6 mg 0.085
Vitamina C mg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 47

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”