Prăjituri, fursecuri cu ciocolată, moi, din comerţ,

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.195
Acid glutamic g 1.061
Alanină g 0.119
Arginină g 0.14
Histidină g 0.073
Cistină g 0.069
Valină g 0.179
Prolină g 0.367
Serină g 0.193
Fenilalanină g 0.177
Glicină g 0.116
Triptofan g 0.051
Treonină g 0.117
Izoleucină g 0.154
Leucină g 0.268
Lizină g 0.156
Metionină g 0.069
Tirozină g 0.118
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.973
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.786
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.751
Acizi graşi trans (total) g 0.055
Macronutrienți
Amidon g 23.97
Apă g 9.88
Aport caloric / Energic total kcal 444
Carbohidraţi (total) g 65.75
Fibre (total) g 1.8
Fructoză (inclusă în glucide) g 6.33
Glucide/Zaharuri (total) g 37.1
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 8.34
Zaharoză (inclusă în glucide) g 22.12
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.31
Lipide / Grăsimi (total) g 19.77
Proteine g 3.63
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.227
Fier mg 4.07
Fosfor mg 61
Magneziu mg 29
Mangan mg 0.423
Potasiu mg 130
Seleniu µg 3.1
Sodiu mg 276
Zinc mg 0.54
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.14
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.55
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.283
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.06
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.36
Vitamina B6 mg 0.05
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 45

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”