Prăjituri, fursecuri cu fulgi de ovăz, aluat refrigerat

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 fursec 16
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.451
Acid glutamic g 1.206
Alanină g 0.255
Arginină g 0.334
Histidină g 0.125
Cistină g 0.153
Valină g 0.291
Prolină g 0.348
Serină g 0.305
Fenilalanină g 0.278
Glicină g 0.241
Triptofan g 0.088
Treonină g 0.177
Izoleucină g 0.227
Leucină g 0.414
Lizină g 0.257
Metionină g 0.122
Tirozină g 0.195
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.531
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.592
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.751
Colesterol mg 24
Macronutrienți
Apă g 15.3
Aport caloric / Energic total kcal 424
Carbohidraţi (total) g 59.1
Fibre (total) g 2.5
Lipide / Grăsimi (total) g 18.9
Proteine g 5.4
Minerale
Calciu mg 31
Cupru mg 0.11
Fier mg 2.14
Fosfor mg 104
Magneziu mg 28
Mangan mg 0.765
Potasiu mg 147
Seleniu µg 9.1
Sodiu mg 294
Zinc mg 0.64
Vitamine
Vitamina A, IU IU 70
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.234
Vitamina B12 µg 0.04
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.148
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.865
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.372
Vitamina B6 mg 0.041
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 53

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”