Prăjituri, fursecuri cu fulgi de ovaz, de casă, făcut după reţetă, cu stafide

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 fursec 15
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.489
Acid glutamic g 1.549
Alanină g 0.292
Arginină g 0.379
Histidină g 0.155
Cistină g 0.143
Valină g 0.322
Prolină g 0.446
Serină g 0.31
Fenilalanină g 0.322
Glicină g 0.254
Triptofan g 0.081
Treonină g 0.217
Izoleucină g 0.254
Leucină g 0.466
Lizină g 0.256
Metionină g 0.135
Tirozină g 0.213
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.888
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 5.034
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.232
Colesterol mg 33
Macronutrienți
Apă g 6.4
Aport caloric / Energic total kcal 435
Carbohidraţi (total) g 68.4
Lipide / Grăsimi (total) g 16.2
Proteine g 6.5
Minerale
Calciu mg 100
Cupru mg 0.181
Fier mg 2.65
Fluor µg 69
Fosfor mg 161
Magneziu mg 42
Mangan mg 0.987
Potasiu mg 239
Seleniu µg 15.6
Sodiu mg 538
Zinc mg 0.86
Fitonutrienți
Beta caroten µg 144
Vitamine
Retinol µg 131
Vitamina A, IU IU 677
Vitamina A, RAE µg 143
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.249
Vitamina B12 µg 0.08
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.166
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.259
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.329
Vitamina B6 mg 0.071
Vitamina C mg 0.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 43

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”