Prăjituri, fursecuri cu fulgi de ovăz, din comerţ, simple

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 fursec, mare 25
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.452
Acid glutamic g 1.618
Alanină g 0.255
Arginină g 0.365
Histidină g 0.144
Cistină g 0.168
Valină g 0.298
Prolină g 0.476
Serină g 0.317
Fenilalanină g 0.295
Glicină g 0.272
Triptofan g 0.099
Treonină g 0.174
Izoleucină g 0.221
Leucină g 0.431
Lizină g 0.237
Metionină g 0.12
Tirozină g 0.202
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.025
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.543
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.519
Macronutrienți
Apă g 5.7
Aport caloric / Energic total kcal 450
Carbohidraţi (total) g 68.7
Fibre (total) g 2.8
Glucide/Zaharuri (total) g 24.66
Lipide / Grăsimi (total) g 18.1
Proteine g 6.2
Minerale
Calciu mg 37
Cupru mg 0.134
Fier mg 2.58
Fosfor mg 138
Magneziu mg 33
Mangan mg 0.839
Potasiu mg 142
Seleniu µg 9.8
Sodiu mg 383
Zinc mg 0.79
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 31
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 12
Retinol µg 5
Vitamina A, IU IU 18
Vitamina A, RAE µg 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.267
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.26
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.227
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.386
Vitamina B6 mg 0.066
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 8
Vitamina C mg 0.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 95

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”