Prăjituri, fursecuri cu ghimbir

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 fursec 7
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.248
Acid glutamic g 1.825
Alanină g 0.169
Arginină g 0.213
Histidină g 0.114
Cistină g 0.12
Valină g 0.248
Prolină g 0.614
Serină g 0.292
Fenilalanină g 0.263
Glicină g 0.189
Triptofan g 0.08
Treonină g 0.155
Izoleucină g 0.212
Leucină g 0.38
Lizină g 0.195
Metionină g 0.094
Tirozină g 0.159
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.365
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.372
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.451
Macronutrienți
Apă g 5.3
Aport caloric / Energic total kcal 416
Carbohidraţi (total) g 76.9
Fibre (total) g 2.2
Glucide/Zaharuri (total) g 19.92
Lipide / Grăsimi (total) g 9.8
Proteine g 5.6
Minerale
Calciu mg 77
Cupru mg 0.305
Fier mg 6.4
Fosfor mg 83
Magneziu mg 49
Mangan mg 1.555
Potasiu mg 346
Seleniu µg 5.1
Sodiu mg 501
Zinc mg 0.55
Fitonutrienți
Beta caroten µg 1
Luteină + zeaxantină µg 2
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 8.8
Vitamina A, IU IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.2
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.97
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.293
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.235
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.38
Vitamina B6 mg 0.098
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 145

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”