Prăjituri, fursecuri cu unt de arahide, din comerţ, simple

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 fursec 15
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.922
Acid glutamic g 2.271
Alanină g 0.37
Arginină g 0.852
Histidină g 0.225
Cistină g 0.16
Valină g 0.425
Prolină g 0.612
Serină g 0.504
Fenilalanină g 0.485
Glicină g 0.477
Triptofan g 0.11
Treonină g 0.323
Izoleucină g 0.363
Leucină g 0.652
Lizină g 0.38
Metionină g 0.148
Tirozină g 0.353
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.368
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 5.518
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.485
Colesterol mg 1
Macronutrienți
Apă g 6.1
Aport caloric / Energic total kcal 477
Carbohidraţi (total) g 58.9
Fibre (total) g 1.8
Glucide/Zaharuri (total) g 31.83
Lipide / Grăsimi (total) g 23.6
Proteine g 9.6
Minerale
Calciu mg 35
Cupru mg 0.2
Fier mg 2.51
Fosfor mg 86
Magneziu mg 45
Mangan mg 0.28
Potasiu mg 167
Seleniu µg 5.9
Sodiu mg 506
Zinc mg 0.53
Fitonutrienți
Beta caroten µg 1
Luteină + zeaxantină µg 14
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.8
Retinol µg 3
Vitamina A, IU IU 9
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.17
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 2.2
Vitamina B12 µg 0.04
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.27
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.582
Vitamina B6 mg 0.087
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 4.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 100

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”