Prăjituri, fursecuri cu zahăr, aluat refrigerat

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 33
1 fursec 17
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.236
Acid glutamic g 1.207
Alanină g 0.154
Arginină g 0.184
Histidină g 0.09
Cistină g 0.094
Valină g 0.204
Prolină g 0.403
Serină g 0.246
Fenilalanină g 0.207
Glicină g 0.144
Triptofan g 0.059
Treonină g 0.138
Izoleucină g 0.178
Leucină g 0.306
Lizină g 0.185
Metionină g 0.086
Tirozină g 0.134
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 11.077
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.468
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.43
Colesterol mg 11
Macronutrienți
Apă g 14.08
Aport caloric / Energic total kcal 436
Carbohidraţi (total) g 61.22
Fibre (total) g 0.9
Glucide/Zaharuri (total) g 36.51
Lipide / Grăsimi (total) g 19.48
Proteine g 4
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.037
Fier mg 1.85
Fosfor mg 169
Magneziu mg 7
Mangan mg 0.308
Potasiu mg 147
Seleniu µg 3.1
Sodiu mg 291
Zinc mg 0.24
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 8
Vitamine
Retinol µg 11
Vitamina A, IU IU 37
Vitamina A, RAE µg 11
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.205
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.19
Vitamina B12 µg 0.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.122
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.412
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.246
Vitamina B6 mg 0.019
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 8.8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”