Prăjituri, fursecuri tip sendviş, umplute cu unt de arahide,

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 fursec 14
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.791
Acid glutamic g 2.206
Alanină g 0.341
Arginină g 0.716
Histidină g 0.205
Cistină g 0.164
Valină g 0.402
Prolină g 0.622
Serină g 0.462
Fenilalanină g 0.442
Glicină g 0.42
Triptofan g 0.11
Treonină g 0.297
Izoleucină g 0.341
Leucină g 0.617
Lizină g 0.352
Metionină g 0.128
Tirozină g 0.319
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 11.191
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.795
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.995
Macronutrienți
Apă g 2.8
Aport caloric / Energic total kcal 478
Carbohidraţi (total) g 65.6
Fibre (total) g 1.9
Glucide/Zaharuri (total) g 35.44
Lipide / Grăsimi (total) g 21.1
Proteine g 8.8
Minerale
Calciu mg 53
Cupru mg 0.237
Fier mg 2.6
Fosfor mg 188
Magneziu mg 49
Mangan mg 0.912
Potasiu mg 192
Seleniu µg 7.7
Sodiu mg 368
Zinc mg 1.06
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 7
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 18.7
Retinol µg 1
Vitamina A, IU IU 4
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.325
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.87
Vitamina B12 µg 0.23
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.263
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.739
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.915
Vitamina B6 mg 0.139
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.9
Vitamina C mg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 93

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”