Produse alimentare de pasăre, curcan crescut la sol, carne fiartă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 chiftea, medie (măsurată după gătit) 82
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.647
Alanină g 1.706
Arginină g 1.99
Histidină g 0.811
Cistină g 0.29
Betaină mg 10.4
Valină g 1.27
Prolină g 1.213
Serină g 1.164
Fenilalanină g 1.068
Glicină g 1.5
Hidroxiprolină g 0.228
Triptofan g 0.312
Treonină g 1.258
Izoleucină g 1.227
Leucină g 2.262
Lizină g 2.452
Metionină g 0.806
Tirozină g 0.971
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.458
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.917
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.669
Acizi graşi trans (total) g 0.134
Colesterol mg 93
Macronutrienți
Apă g 62.07
Aport caloric / Energic total kcal 203
Lipide / Grăsimi (total) g 10.4
Proteine g 27.37
Minerale
Calciu mg 28
Cupru mg 0.151
Fier mg 1.52
Fosfor mg 254
Magneziu mg 30
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 294
Seleniu µg 31.1
Sodiu mg 78
Zinc mg 3.11
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 78.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 24
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 79
Vitamina A, RAE µg 24
Vitamina D IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.077
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.11
Vitamina B12 µg 1.34
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.211
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.724
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.193
Vitamina B6 mg 0.633
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”