Produse de patiserie tip foietaj, cu fructe, neîmbogăţite cu compuşi bioactivi (include mere, scorţişoară, stafide, căpşuni)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată prăjitură cu aluat foietaj 71
1 bucată prăjitură cu aluat foietaj 53
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.3
Acid glutamic g 1.603
Alanină g 0.191
Arginină g 0.209
Histidină g 0.118
Cistină g 0.118
Valină g 0.252
Prolină g 0.543
Serină g 0.285
Fenilalanină g 0.267
Glicină g 0.178
Triptofan g 0.064
Treonină g 0.171
Izoleucină g 0.224
Leucină g 0.398
Lizină g 0.177
Metionină g 0.11
Tirozină g 0.166
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.937
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.508
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.826
Colesterol mg 40
Macronutrienți
Apă g 27.1
Aport caloric / Energic total kcal 371
Carbohidraţi (total) g 47.8
Fibre (total) g 1.9
Lipide / Grăsimi (total) g 18.5
Proteine g 5.4
Minerale
Calciu mg 46
Cupru mg 0.065
Fier mg 0.75
Fosfor mg 89
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.253
Potasiu mg 83
Sodiu mg 354
Zinc mg 0.54
Vitamine
Retinol µg 22
Vitamina A, IU IU 74
Vitamina A, RAE µg 22
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.065
Vitamina B12 µg 0.13
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.092
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.769
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.634
Vitamina B6 mg 0.04
Vitamina C mg 3.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 16

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”